Ultraplast har fået en ny hjemmeside!
 

Velkommen til Ultraplasts nye hjemmeside!

Ultraplasts kvalitetsæsker og -kasser har fået et nyt hjem, der er lige så smart som vores produkter. Den nye hjemmeside giver dig et hurtigt overblik over vores udvalg.

Ultraplast er en del af Carmo, og kvalitet og pålidelighed sorterer under os. Ultraplast producerer æsker og kasser i høj kvalitet. Vores store udvalg omfatter bl.a. sortimentskasser, skuffeopdelinger, opbevaringsæsker og små æsker med låg. Derudover byder vores brede og dybe sortiment også på ESD plastkasser og sorteringskasser. Så uanset, hvilken æske eller kasse i plastik du har behov for, så finder du den sandsynligvis på den nye hjemmeside.

Det handler om at være rummelig – og tænke ud af æsken

Vi har knap 60 års erfaring med plastikkomponenter og sprøjtestøbning. Det betyder, at vores produkter ikke bare er af ultrahøj kvalitet, men også ultra alsidige. De kan eksempelvis bruges til transport, opbevaring, præsentationer og emballage. Vores kunder er lige så bredt favnende som vores udvalg – og de opererer i mange forskellige brancher og lande. Ole Schak Nielsen, VP Salg og Marketing i Carmo, forklarer hvorfor Ultraplast har fået en ny hjemmeside:

”Æskerne fra Ultraplast fortjener en hjemmeside, der afspejler æskernes høje kvalitet. Med det nye site giver vi vores udtryk et facelift, og vi får løftet præsentationen af produkterne til et højere niveau. Vi er meget tilfredse med hjemmesiden, og håber at både nye og eksisterende kunder vil tage godt imod den.”

Ole Schak Nielsen, VP Salg og Marketing i Carmo

Vil du vide mere om produkter fra Ultraplast?

Har I brug for æsker eller kasser, der kan give jer overblik? Så kontakt os på ultraplast.dk eller på telefon 4912 2122, så finder vi en løsning, der passer til jeres behov.

Author: Ole Eldar Andersen