Carmo offers high-quality components for food and pharma packaging
 

Komponenter i høj kvalitet til fødevare- og pharmaemballage

Carmo tilbyder et sortiment af komponenter til fødevare- og pharmaemballage som fx Industrial Bulk Containers (IBC). Alle Carmos komponenter er fremstillet i Danmark.

Tilfører værdi til fødevare- og pharmaemballage

Til producenter af fødevare- og pharmaemballage har Carmo plastkomponenter fremstillet i godkendte materialer. Komponenterne er designet og fremstillet, så de er robuste og kan modstå fx højt tryk. Carmo er ISO 13485-certificeret og har en streng kvalitetskontrol, der sikrer ensartet kvalitet i alle produktioner.

Matcher materialekrav

Fødevare- og pharmaemballage er et stort marked for Carmo, da vores komponenter matcher de typiske krav fra industrien. Jens Peter Nielsen, Export Account Manager for tekniske produkter i Carmo A/S, forklarer:

“Carmo følger REACH-retningslinjerne. Derfor identificerer og styrer vi de risici, der er forbundet med de råvarer, vi benytter. En lang række af vores komponenter er fremstillet i materialer, der er godkendte til brug i fødevare- eller pharmaprodukter.”

Jens Peter Nielsen, Export Account Manager for tekniske produkter i Carmo A/S

Eksempler på Carmo komponenter til fødevareprodukter

Eksempler på Carmo komponenter til pharmaprodukter

Ud over vores fødevare- og pharmagodkendte komponenter, er vores PVC- og PVC/PUR-komponenter optimeret til HF-svejsning til materialer coated med PVC eller TPU, der ofte benyttes til industriel emballage.

Komponenter med stor holdbarhed

Flanger benyttet til IBC Liners bliver udsat for højt tryk i forbindelse med påfyldningen. Derfor er der behov for komponenter i høj kvalitet.

Vores 146mm flange er unik, fordi den er form-stabil nok til at modstå det høje tryk fra påfyldningen. Hans Jørgen Skarsø, Managing Director i TPS Rental Systems GmbH & Co KG Central Europa, forklarer:

“Da vi testede, viste det sig, at kun Carmos flange var form-stabil nok til at modstå trykket fra påfyldningen. Vi er meget glade for holdbarheden af flangen fra Carmo.”

Hans Jørgen Skarsø, Managing Director i TPS Rental Systems GmbH & Co KG Central Europa

Læs den fulde kunde-case med TPS Rental Systems

Streng kvalitetskontrol sikrer ensartede produkter

Det er afgørende for alle applikationer, at de benyttede komponenter er identiske fra gang til gang. Vores komponenters ensartede kvalitet er et nøgleelement til at sikre høj produktivitet for vores kunder. Carmo er ISO 13485-certificeret, hvilket betyder, at Carmos kunder kan stole på at modtage komponenter i samme kvalitet hver gang.

Læs mere om vores kvalitetskontrol

Kontakt os for mere information

For mere information om vores komponenter til fødevare- og pharmaemballage, eller hvis I ønsker at modtage prøver, udfyld venligst vores formular på www.carmo.dk/kontakt/, send en mail til denmark@carmo.dk, eller ring på 4912 2100.

Author: Ole Eldar Andersen