Carmo supplies plastic components for oil booms
 

Bygning af et skjold: Carmo plastkomponenter til effektive olieflydespærrer

Olieflydespærrer skal kunne modstå klimaforhold som storme, saltvand og sollys. Carmos plastkomponenter er skabt til at holde og benyttes af førende producenter af løsninger til inddæmning af oliespild i hele verden.

Når det kommer til plastkomponenter til olieflydespærrer, bør flere væsentlige faktorer tages i betragtning for at sikre deres effektivitet og holdbarhed. Carmo er eksperter i sprøjtestøbte komponenter, der bruges i kritiske applikationer såsom inddæmning af oliespild. Rolf Bang Torres-Bjelke, Sales Manager Tekniske komponenter hos Carmo, forklarer:

“Styrken, holdbarheden og modstandsdygtigheden af Carmos komponenter er blevet bevist af de mange år, hvor Carmo har forsynet oliespildsindustrien med komponenter. Komponenterne er optimeret for at sikre maksimal holdbarhed og styrke. Materialerne er nøje udvalgt til at modstå barske havmiljøer og også til at være modstandsdygtige overfor potentiel eksponering for oliespild og sollys. Sammen med komponenternes fleksibilitet og høje grad af svejsbarhed er Carmos komponenter det perfekte valg til olieflydespærrer.”

Rolf Bang Torres-Bjelke, Sales Manager Tekniske komponenter hos Carmo
NorLense case story wide
NorLense fremstiller olieflydespærrer af høj kvalitet med plastkomponenter fra Carmo

NorLense: Kvalitet du kan stole på

Den norske virksomhed NorLense fremstiller olieflydespærrer brugt til inddæmning af oliespild i hele verden. Geir Sørensen, tidligere administrerende direktør i NorLense, forklarer, at hos Carmo fandt de en leverandør, hvis produkter levede op til deres høje standarder:

“Det er vigtigt, at vores kunder kan stole på, at de får de velkendte produkter i høj kvalitet fra NorLense. Fordi vores produkter bliver benyttet i ekstreme klimaer og forhold i hele verden, bliver de designet til at kunne modstå de massive effekter fra storme, is, sne og saltvand såvel som ekstrem varme og sand. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af Carmos produkter, der opfylder alle de krav vi har.”

Geir Sørensen, tidligere administrerende direktør i NorLense

Læs hele kundecasen med NorLense

Læs mere om NorLense og deres løsninger til inddæmning af oliespild

Eksempler på Carmo komponenter til oliespildsløsninger

Se hele sortimentet af Carmos tekniske komponenter

Ensartet kvalitet fra batch til batch

Hos Carmo opretholder vi højere kvalitetsstandarder for tekniske komponenter sammenlignet med industrinormen for plastkomponenter. Vi er stolte over at have en ISO 13485-certificering, der sikrer os en komplet kontrol over alle vores processer og giver ensartede komponenter. Ved at opretholde et ensartet niveau af ekspertise giver vi vores kunder tillid til, at de kan forvente de samme produkter af høj kvalitet, hver gang de vælger at købe hos os.

Læs mere om vores kvalitetssikring

Hurtig levering fra Danmark

Carmo ligger i Danmark, og vi har integreret design, udvikling, produktion og lager på en lokation. Vi opretholder et betydeligt lager af standardkomponenter klar til øjeblikkelig forsendelse. Over 90 % af vores ordrer bliver håndteret inden for fem arbejdsdage, hvilket gør det muligt for vores kunder at planlægge og udføre deres produktion til tiden.

Kontakt os hvis du ønsker mere information

Hvis du ønsker mere information om vores komponenter til olieflydespærringer, eller hvis du ønsker prøver til test, så udfyld vores kontaktformular på www.carmo.dk/kontakt, send en mail til denmark@carmo.dk, eller ring på +45 4912 2100.

Author: Ole Eldar Andersen