90° Vinkelstykke til fastgørelse af slanger til urinposer, medicoposer eller andre beholdere. Er designet til plastslange med OD på 8mm. Et indbygget slangestop gør montage let.

Er designet til montage med HF svejsning eller ultralydssvejsning. Typiske svejsetider er 1,5 - 2 sekunder, men afhænger af det anvendte udstyr og tykkelsen på folien der svejses på.

8mm slange passer stramt i vinkelstykket og kan bruges til applikationer med lavt tryk. Ved højere tryk anbefales en fastlimning. 
Carmos unikke PVC/PUR materiale bonder ekstremt godt til PU (polyurethan) folier.

Disse sprøjtestøbte komponenter er produceret i Danmark, hvilket sikrer høj ensartethed, kvalitet og kvalitetssikring, lav stykpris og fokus på bæredygtighed.

Kan højfrekvenssvejses med elektrode 07-900-0011

  • Materiale og geometri optimeret til HF svejsning
  • Varianter på lager afskibes over hele verdenen indenfor 5 arbejdsdage
  • Kan fås i varianter med udvidet temperaturområde
  • Kan steriliseres og bibeholde funktionalitet ***
  • Produceret i Danmark i kvalitetsmaterialer og i respekt for bæredygtighed og arbejdsmiljø

Carmo's komponenter kan fremstilles i flere materialer og farver. Har du brug for specielle geometrier kan vores Rapid Prototyping setup hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

Odre# Materiale Farve Fra lager Forpakning Egenskaber Brug Kommentarer Lager
(‘000 stk)
09-212-0002 PVC/PUR
1 x 4.000
6,970

Monteres med
Standalone
Lignende produkter
Andre har også købt

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Bemærk: Produkter i PVC er i sagens natur følsomme overfor forhøjede temperaturer og kan deformere under transport og opbevaring. Carmo anbefaler opbevaring og transport af komponenter mellem 0 og 30 grader Celsius. For at hjælpe med at minimere denne risiko sendes alle Carmo produkter i ekstra stive kartoner med et forholdsvis lille antal dele pr. kasse.


(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.

(**) Lagerstatus er vejledende.

(***) Carmo’s medico produkter er designet til at kunne modstå almindelig sterilisation. Det er dog kundens ansvar at verificere at produktet kan modstå en specifik sterilisations-process.