Konnektor til urinposer, der tillader nem udtagning af urinprøver uden at afbryde væskestrømmen eller åbne forbindelsen og risikere kontaminering

Prøver kan udtages med standard kanyle. Forsegler og lukker sig selv igen. Designet med bløde former så aftørring og rengøring er let.

Udnytter mulighederne i 2K støbning til at sikre lang holdbarhed og tætning af membranen.

  • Varianter på lager afskibes over hele verdenen indenfor 5 arbejdsdage
  • Kan bestilles i andre farver og andre materialer
  • Kan fås i versioner med bæredygtige materialer
  • Kan steriliseres og bibeholde funktionalitet ***
  • Produceret i Danmark i kvalitetsmaterialer og i respekt for bæredygtighed og arbejdsmiljø

Carmo's komponenter kan fremstilles i flere materialer og farver. Har du brug for specielle geometrier kan vores Rapid Prototyping setup hjælpe dig hurtigt og billigt i gang.

Odre# Materiale Farve Fra lager Forpakning Egenskaber Brug Kommentarer Lager
(‘000 stk)
09-785-7106 PVC+TPE
1 x 1.500
-

Passer med
Lignende produkter
Andre har også købt

Alle målinger og tegninger er nominelle. For nøjagtige mål - og kritisk integration - kontakt venligst salg for detaljerede tegninger. Carmo er ikke ansvarlig for trykfejl og tekniske ændringer.

Bemærk: Produkter i PVC er i sagens natur følsomme overfor forhøjede temperaturer og kan deformere under transport og opbevaring. Carmo anbefaler opbevaring og transport af komponenter mellem 0 og 30 grader Celsius. For at hjælpe med at minimere denne risiko sendes alle Carmo produkter i ekstra stive kartoner med et forholdsvis lille antal dele pr. kasse.


(*) Mindre kvantiteter kan leveres mod et ompakningsgebyr.

(**) Lagerstatus er vejledende.

(***) Carmo’s medico produkter er designet til at kunne modstå almindelig sterilisation. Det er dog kundens ansvar at verificere at produktet kan modstå en specifik sterilisations-process.