TPS Rental Systems: Kun Carmos flanger klarede testen

Interview med Hans Jørgen Skarsø, Managing Director i TPS Rental Systems GmbH & Co KG Central Europa

TPS Rental Systems tilbyder en løsning, der består af påfyldningsposer og containere til kunder fra pharma og kemikalier til fødevareindustrien. Med Carmo har TPS Rental fundet en leverandør, der kan levere komponenter i den høje kvalitet, som de skal bruge til deres løsninger.

Kun Carmos flanger klarede testen

TPS Rental i Tyskland arbejder meget tæt med deres kunder og tilbyder stor fleksibilitet i deres produktsortiment. Virksomheden har stor succes med at tilbyde kundetilpassede løsninger. En kunde ønskede for eksempel en kundetilpasset påfyldningspose med en større åbning. Dette produkt behøvede en komponent med specifikke karakteristika, der var svære at finde. Hans Jørgen Skarsø, Managing Director i TPS Rental Systems GmbH & Co KG Central Europa, forklarer:

“Vi skulle bruge en flange og en hætte til fyldningen af inlinerposen. Når posen skal fyldes, er flange-åbningen stabiliseret på en bro på toppen af containeren. Da vi testede, viste det sig, at kun Carmos flange var form-stabil nok til at modstå trykket fra påfyldningen. Vi er meget glade for holdbarheden af flangen fra Carmo.”

Hans Jørgen Skarsø

Læs mere om Carmos flange med en åbning på 146 mm

Ensartet høj kvalitet fra Carmo

TPS Rental Systems GmbH & Co KG Central Europa er en global emballagevirksomhed med lokationer i 10 lande. Det er et salgsargument fra TPS, at kunder altid modtager den samme høje kvalitet. Hans Jørgen Skarsø forklarer:

“Ligegyldigt hvor i verden vores kunder befinder sig, skal vi være i stand til at levere identiske produkter med de karakteristika, som kunderne forventer. Vi kan altid være sikre på, at komponenterne fra Carmo er i den samme, høje kvalitet. En ensartet kvalitet er naturligvis af stor værdi for os og vores kunder.”

Hans Jørgen Skarsø

Læs mere om TPS