Protan: Produkter med stor holdbarhed, høj fleksibilitet og lav vægt

Interview med Gerard McCabe, fabrikschef i Protan AS 

Høj kvalitet og fremragende kundeservice

Når Protan AS er på udkig efter en leverandør, så leder de efter kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice. Hos Carmo har de fundet det perfekte match, og Protan AS har været kunde lige siden – i mere end 20 år!

Carmo’s forstærkningsringe har den levetid som Protan har brug for

Protan case Carmo

Protan AS er en norsk industrigruppe der er en af verdens ledende i at beskytte værdier gennem innovative tekniske løsninger. Et af Protan’s forretningsområder er et fleksibelt ventilationssystem: Ventiflex. Ventiflex består af ventilationsrør til brug i miner og tunneler verden over. Protan AS er førende på markedet. Ventilationsrørene er udsat for store belastninger og pludselige bevægelser fra for eksempel stærk vind eller forbipasserende køretøjer i tunnelerne. Gerard McCabe, fabrikschef hos Protan AS, forklarer hvorfor Protan valgte Carmo som leverandør:    

“Da vi udviklede Ventiflex, ville vi skabe en ventilationsløsning med høj holdbarhed, stor fleksibilitet og lav vægt. Derfor havde vi brug for at finde et ophæng til vores rør med samme kvaliteter. Carmos forstærkningsringe viste sig at opfylde vores behov til fulde, og vi har aldrig haft grund til at overveje at skifte leverandør.”

Gerard McCabe

Europæisk kvalitet og kort leveringstid

For Protan AS er det afgørende, at deres leverandører kan garantere produkter af ensartet høj kvalitet, og at der også er garanti for korte leveringstider. Gerard McCabe forklarer:

“Vi har alle hørt om mange eksempler på Europæiske firmaer, der har problemer med alt for ujævn produktkvalitet fra leverandører uden for Europa. Det er jo helt klart, at ophæng af vores ventilationsrør skal være af ensartet høj kvalitet. Hos Carmo har vi fundet en leverandør af produkter, som vi kan stole på. Samtidig opfylder Carmo vores behov for fleksible og korte leveringstider, og det er meget vigtigt for Protan.”

Gerard McCabe

Fremragende kundeservice

Nem og lydhør kommunikation mellem producent og leverandør er af vital betydning for at fastholde et effektivt samarbejde. Gerard McCabe er fuldt tilfreds med Carmo´s kundeservice.

“Vi opfatter vores leverandører som vores partnere, og vi forventer gnidningsfri og effektiv kommunikation i samarbejdet. Vi oplever en høj tilgængelighed til Carmo´s kundeservice, der også altid yder sit bedste for at opfylde vores forespørgsler. Når vi kontakter Carmo´s kundeservice, bliver vi mødt med en høj grad af teknisk forståelse for vores produkter og særlige behov.”

Gerard McCabe

Læs mere om Protan AS