Nitras: En betroet partner i mere end 20 år

Interview med Andreas Münzenmaier, Marketing Manager i Nitras

Nitras producerer beskyttelsesudstyr og arbejdstøj i høj kvalitet. Nitras har benyttet Carmo-komponenter i mere end 20 år.

Høj produktivitet med Carmos produkter

Nitras er en tysk producent af beskyttelsesudstyr og arbejdstøj. Virksomheden blev stiftet i 1986, og de er siden vokset til en af de førende virksomheder i disse sektorer. Andreas Münzenmaier, Marketing Manager i Nitras, forklarer hvordan Carmos produkter har hjulpet dem med at sikre høj produktivitet:

Nitras chemical protection apron with eyelets from Carmo

“For mere end 20 år siden købte vi en 6010 HF-svejsemaskine af Carmo. Siden da har vi benyttet forstærkningsringe fra Carmo i vores produkter – og der har ikke været nogen grund til at skifte leverandør. Maskinen og de matchende forstærkningsringe tilfører helt sikkert værdi ved at sikre høj produktivitet. Dette er afgørende for os for at bevare vores fokus på “value for money” for vores kunder.”

Andreas Münzenmaier

Læs mere om Carmos udvalg af forstærkningsringe

Korte leveringstider er afgørende

Nitras eksporterer deres produkter til mere end 40 lande. Deres kunder kræver ofte høj fleksibilitet og muligheden for hurtig levering. Andreas Münzenmaier forklarer Nitras’ fokus på korte leveringstider:

“Vores kunder er afhængige af at kunne handle hurtigt. Derfor er det meget vigtigt for os, at vi kan tilbyde korte leveringstider. Af samme grund er vores produktion planlagt, så vi sikrer lagerbeholdningen af vores produktserier. For at understøtte dette har vi et stort lager centralt placeret i Tyskland. Carmos forstærkningsringe er en lille, men vital del af vores beskyttelsesforklæder til værn mod kemiske stoffer. Vi er meget glade for leveringstiderne på disse produkter, hvilket er med til at få vores produktion til at køre gnidningsfrit.”

Andreas Münzenmaier

Læs mere om Nitras