Hindermann: Produkter af høj kvalitet til et krævende marked

Interview med Thomas Rath, indkøbschef i Hindermann

Produkter af høj kvalitet til et krævende marked

Hindermann er kendt for deres produkter af høj kvalitet, som de har produceret siden 1949. Hindermann har været en partner siden 2002. Hos Carmo fandt de en leverandør der kunne tilbyde dem komponenter i den høje kvalitet de har brug for til deres eksklusive/high-end produkter.

Produkter af høj kvalitet til et high-end marked

Den tyske virksomhed Hindermann designer og producerer forskellige typer af afskærmning til autocampere, campingvogne og til industrien. Virksomheden er ledende i Europa. Thomas Rath, indkøbschef hos Hindermann, fortæller om deres fokus på kvalitet:

“Hindermann er kendt for afskærmninger af høj kvalitet i autocamper-industrien og i den øvrige industri. Vi sælger vores produkter gennem et antal af ledende forhandlere i Europa. Vi fokuserer på produkter af høj kvalitet til high-end segmentet. Dette segment har høje krav og forventninger til kvaliteten, derfor er vi yderst tilfredse med den høje kvalitet i Carmo´s forstærkningsringe og clipringe. Mange af Hindermanns produkter indeholder komponenter fra Carmo, og de passer alle glimrende til formålet.”

Carmo leverer komponenter i ensartet kvalitet

Det er af største nødvendighed for en producent at kunne være sikker på at modtage komponenter af en ensartet kvalitet. Carmo er ISO 13485 certificeret, hvilket sikrer komponenter af en ensartet høj kvalitet. Thomas Rath fortæller:

“Et nøgleelement i vores produktion er den ensartede kvalitet. Vores kunder forventer at Hindermanns produkter fungerer optimalt under alle forhold, derfor er det særligt vigtigt for os at vores leverandører kan levere komponenter der er ensartede både i kvalitet og størrelse. Med Carmo som vores leverandør, er vi sikre på at modtage komponenter i den samme høje kvalitet hver gang.”

Europæisk kvalitet til et voksende marked

Markedet for afskærmninger af særlig høj kvalitet til autocampere og campingvogne er hurtigt voksende. Producenterne er på udkig efter europæiske leverandører, for at kunne følge med i den voksende efterspørgsel. Th{“type”:”block”,”srcClientIds”:[“9c3a495b-9017-4a3d-bd05-8ffa42e63224″],”srcRootClientId”:””}omas Rath uddyber:

Hindermann case story

“Der har været en stadig vækst i markedet for autocampere og campingvogne over de sidste par år. Vores kunder vil gerne have europæisk kvalitet med lang holdbarhed og sikkerhed for levering. Med Carmo’s placering i Danmark, har vi fuld sikkerhed for at få leveret kvalitetskomponenter til tiden.”

Læs mere om Hindermann